If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Липсват ми мотор4етата за регулиране на фаровете,пробвах на ръка с отвертка но никакъв резултат само единият фар се движи леко но много малко.Даите сувет как да ги раздвижа Единия фар ми свети на 1 метър пред колата в земята
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Това е някъв дефект на 145тиците...на моя съсед също има такъв проблем единия фар си е ОК ама този на дривера е точно на 2метра пред колата тия дни сме се заканили да го оправяме...ако успеем да направим нещо ще разбереш.
Няква щипка или нещо от сорта се чупело и от там фара увисвал
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Това е така но отгоре на фара кадето са врътките там седи мотор4ето а може и ръ4но да се регулират.Мисля да ги свалям и да ги мъ4а нещо а и дано Петко даде някакъв съ вет
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Това е така но отгоре на фара кадето са врътките там седи мотор4ето а може и ръ4но да се регулират.Мисля да ги свалям и да ги мъ4а нещо а и дано Петко даде някакъв съ вет
ама моя десния през моторчето мърда, а през ония врътки (те са за някъв шестограм) не иска ....
и кретените от СОфия АУто като се бяха опитали да ми "регулират' фаровете и бяха забили десния на 1м пред колата
после вече го подпря един спец с азбестова хартия отдолу
та сега свети напред ако не друго
Е те точно от там е ръчното а може и от там където се слага моторчето но е по трудно иначе дефект на 145 НЯМА - ела за справка а Петко вземи първо твойте моторчета оправи . Проблемите идват след намеса на идиоти и разни челни удари нали Вальо
Е те точно от там е ръчното а може и от там където се слага моторчето но е по трудно иначе дефект на 145 НЯМА - ела за справка а Петко вземи първо твойте моторчета оправи . Проблемите идват след намеса на идиоти и разни челни удари нали Вальо
На мен моторчетата ми работят бре само едното не регулира постоянно фара..(но повечето време си работи)...тия дни ако ми остане време ще видя дали не се е извадила ябълката...ако е нещо по сложно отивам в гаранционния сервиз
Иначе за 145тицата си е проблем това....почти всички са така като ги гледам....те верно че повечето в БГ са минали през
Задачата тук е да намериме начин да оправиме фаровете с подобен проблем
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
На мен моторчетата ми работят бре само едното не регулира постоянно фара..(но повечето време си работи)...тия дни ако ми остане време ще видя дали не се е извадила ябълката...ако е нещо по сложно отивам в гаранционния сервиз
Иначе за 145тицата си е проблем това....почти всички са така като ги гледам....те верно че повечето в БГ са минали през
Задачата тук е да намериме начин да оправиме фаровете с подобен проблем
прас с един камък, и при любимия застраовател... фар за 145ца при италианецо е 120лв може да пробваме за 3 и повече да искаме специални цени
Comment